Huisje Friesland huren

Idyllisch gelegen huisje Friesland huren

Steeds meer mensen ontdekken Friesland als vakantiebestemming. En dat is niet zo verwonderlijk, omdat er in de provincie Friesland naast rust, ruimte en natuur veel te zien en te ondernemen valt. Friesland is dan ook vooral in trek bij ondernemende 50 plussers die van een actieve vakantie en een rustige natuurlijke omgeving houden. Wanneer u een huisje wilt huren in Friesland dat al deze kenmerken in zich heeft, bevelen wij graag ons idyllisch gelegen vakantiehuisje in het dorpje Rijs gemeente Friese Meren bij u aan. Het huisje in Friesland dat u rechtstreeks kunt huren biedt plaats aan 4 personen en staat naast onze authentieke stelpboerderij. Het ligt nabij het 172 hectare grootte Rijsterbos, dat in Friesland bekend staat om haar rijke flora en fauna. Zo komen er in het wild dassen en reeën voor.

Huisje Friesland huren dat geschikt is voor rustzoekers en actieve vakantie

Ons idyllisch gelegen huisje in Friesland is ideaal voor mensen die van een rustige omgeving en van een actieve vakantie houden. Dankzij de ligging kunt u er volledig tot rust komen en genieten van het weidse uitzicht over de landerijen en het Rijsterbos. De centrale ligging van ons huisje maakt het bij uitstek geschikt voor liefhebbers van een actieve vakantie. U kunt vanaf ons huisje schitterende wandel- en fietstochten maken over het bosrijke en glooiende landschap van het Gaasterland of naar het IJsselmeer gaan dat op slechts 2 kilometer afstand ligt. Ook de vele pittoreske dorpen zijn beslist een bezoek waard. Ons huisje dat u kunt huren biedt plaats aan 4 personen. Het is grondig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken. U moet tijdens uw verblijf heerlijk rustig kunnen genieten.

Vooral actieve 50 plussers huren ons huisje in Friesland

De combinatie van rust en de vele mogelijkheden om activiteiten te ondernemen zorgen er voor dat vooral ondernemende 50 plussers ons huisje huren in Friesland. Overweegt u om binnenkort een korte of lange vakantie in Friesland te gaan boeken? Bezoek dan beslist de rubrieken op onze website. Wilt u meer informatie over ons huisje huren in Friesland of reserveren? Raadpleeg dan de rubriek contact

Onze adresgegevens

B. Muizelaar en T. de Vries
Leise Leane 1 
8572 WH RIJS 
e-mail:  : b.muizelaar@gmail.com
Telefoon:  : 0514- 57 14 42
Mobiel:  : 06- 82 07 01 80

kom genieten

huisje