Huisje huren Friesland

Rechtstreeks van particulier 4 persoons huisje huren Friesland

Wilt u de komende periode een huisje huren in Friesland om er even lekker tussenuit te zijn? Dan is ons schitterend gelegen huisje Friesland wellicht het vakantiehuisje waarnaar u op zoek bent. Het huisje staat naast onze authentieke stelpboerderij in het dorpje Rijs gemeente Friese Meren. Het ligt nabij het 172 hectare grootte Rijsterbos, dat in Friesland bekend staat om haar rijke flora en fauna. Met een klein beetje geluk kunt u er dassen en reeën zien, die hier in het wild voorkomen. Het huisje dat u rechtstreeks van ons kunt huren in Friesland is zowel geschikt voor rustzoekers als liefhebbers van een actieve vakantie. U treft bij ons als het ware het beste van 2 werelden aan. Bovendien huurt u rechtstreeks van de eigenaar het geen tot uiting komt in onze prijsstelling.

Idyllisch huisje huren Friesland

Het vakantie huisje dat u kunt huren in Friesland is geschikt voor 4 personen. Het is grondig gerenoveerd en van alle hedendaagse gemakken voorzien. Het huisje beschikt over een groot terras waar het heerlijk toeven is. Vanuit de woonkamer heeft u een weids uitzicht over de landerijen en het Rijsterbos. Rust en genieten staan centraal en zijn een garantie die wij u kunnen geven. Dat betekent niet, dat u geïsoleerd bent van de buitenwereld wanneer u ons huisje huren wilt in Friesland. Integendeel. Vanaf de voordeur kunt u een groot aantal fiets- en wandelroutes volgen over het glooiende en bosrijke landschap die het Gaasterland zo typeren. Of u gaat naar het IJsselmeer dat op slechts 2 kilometer afstand ligt of bezoekt een van de vele pittoreske dorpen.

Ons huisje Friesland wordt vooral geboekt door actieve 50 plussers

De combinatie van rust en de vele mogelijkheden om activiteiten te ondernemen zorgen er voor dat vooral ondernemende 50 plussers ons huisje huren in Friesland. Overweegt u om binnenkort een korte of lange actieve vakantie in Friesland te gaan boeken? Bezoek dan beslist de andere rubrieken op onze website. Wilt u meer informatie over ons huisje huren in Friesland of reserveren? Raadpleeg dan de rubriek contact

Onze adresgegevens

B. Muizelaar en T. de Vries
Leise Leane 1 
8572 WH RIJS 
e-mail:  : b.muizelaar@gmail.com
Telefoon:  : 0514- 57 14 42
Mobiel:  : 06- 82 07 01 80

kom genieten

huisje