Vakantie Friesland

De ideale plek voor een rustige en actieve vakantie Friesland

Friesland is een fantastische provincie om het gehele jaar te kunnen genieten van een korte of lange vakantie in eigen land. Wanneer u kiest voor een vakantie Friesland en in het bijzonder voor ons vakantiehuis in Rijs heeft u als gast vele mogelijkheden. Ons vakantiehuis staat naast een authentieke Friese stelpboerderij in Rijs, dat in de mooie streek Gaasterland ligt. Een gevarieerd gebied dat niet alleen bekend staat om de vele watersport mogelijkheden, maar ook om haar bossen, glooiende landschappen, fauna en de vele pittoreske dorpen. De perfecte accommodatie voor gasten die, naast rust en ruimte tijdens hun vakantie Friesland, ook actief willen zijn. Biedt de streek Gaasterland veel fiets- en wandelgelegenheden.

Ons authentieke 4 persoons vakantiehuisje ligt naast het Rijsterbos

Ons 4 persoons vakantiehuisje in Friesland is grondig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Wij willen graag dat u tijdens uw vakantie Friesland echt op vakantie bent en ook qua comfort geen concessies hoeft te doen. Het vakantiehuisje beschikt over een groot terras. Zelfs wanneer u in de woonkamer zit is het genieten. U heeft een weids uitzicht over de landerijen en het Rijsterbos. Ons vakantiehuisje in Friesland ligt op een ideale plek. Het IJsselmeer ligt op amper 2 kilometer afstand en vanuit ons vakantiehuisje in Rijs kunt u direct beginnen met verschillende aantrekkelijke fiets- en wandelroutes. Mede om deze reden is ons vakantiehuisje het gehele jaar populair bij ondernemende 50 plussers.

Perfecte vakantie accommodatie voor 50 plussers in Friesland

Uit reacties van gasten blijkt dat ons vakantiehuisje in Friesland vooral door actieve 50 plussers bijzonder gewaardeerd wordt. De combinatie van een rustgevende ligging en het grote aanbod activiteiten die ondernomen kunnen worden zorgt hiervoor. Het 172 hectare grootte Rijsterbos met haar rijke flora en fauna ligt voor de deur. Wanneer u een beetje geluk heeft kunt u dassen en reeën aanschouwen. Wanneer u overweegt om binnenkort een vakantie in Friesland te gaan boeken, kijk dan beslist in de rubrieken op onze website. Wilt u meer informatie en of reserveren raadpleeg dan de rubriek contact     

Onze adresgegevens

B. Muizelaar en T. de Vries
Leise Leane 1 
8572 WH RIJS 
e-mail:  : b.muizelaar@gmail.com
Telefoon:  : 0514- 57 14 42
Mobiel:  : 06- 82 07 01 80

kom genieten

huisje